streda, 11 júl 2012 14:19

Hviezdne letné kino v Rožňave pokračuje v júli ďalšími filmami Doporučený

Napísal(a) Anežka Kleinová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Po úspešnom odštartovaní sezóny, keď si animovaný rodinný film „Hore“ prišla pozrieť takmer stovka divákov, filmový klub GEMERFILM a Gemerské osvetové stredisko v Rožňave pripravili pokračovanie programu letného kina v júli. Filmy sú vyberané so zámerom obsiahnuť rôzne žánre a ponúknuť divákom príjemnú letnú zábavu. Prevažne pravidelné budú na hvezdárni stretnutia vo štvrtok po zotmení pri adrenalínovom, maďarskom a hudobnom večere. Jedinú výnimku tvorí hororový večer, keďže sme si nemohli nechať ujsť takú príležitosť akou je magický piatok trinásteho. Spojenie príjemnej podvečernej prechádzky spolu s kultúrne stráveným večerom v spoločnosti priateľov a hviezd

filmového plátna, je možné zavŕšiť pozorovaním hviezdnej nočnej oblohy z kupoly hvezdárne. Areál i organizátori sú pripravení aj na divákov so svojimi domácimi štvornohými miláčikmi, okrem toho je pre návštevníkov k dispozícii bufet aj ohnisko. Premietanie sa začína o 21.00, vstupné: 1 €.
ZMENA: Na základe upravenia limitov zo strany Ministerstva kultúry SR GOS neprijíma kultúrne poukazy !!! Aktuálne informácie na www.gemerfilm.com a www.gos.sk. S našimi aktivitami sa môžete stretnúť aj na sociálnej sieti Facebook - Gemerské osvetové stredisko. Projekt Hviezdneho kina sa podarilo zrealizovať vďaka finančnej podpore Nadácie INTENDA.
Info: Anežka Kleinová
Gemerfilm
 









































{jcomments on}

Čítať 2983 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:20

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!