×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/kniznica/indiani/3
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/kniznica/indiani/3
štvrtok, 03 júl 2014 22:58

Hviezdy športu prišli do Rožňavy

Napísal(a) Dušan Polák
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rv IMG 6285aPekné športové popoludnie pod názvom Hviezdy športu v Rožňave pripravilo pre divákov i športovcov v sobotu 21. júna 2014 Občianske združenie 2 Mankes pod záštitou primátora mesta Rožňava. Do organizovania podujatia sa zapojil aj Klub SP MFK Rožňava, ktorý organizoval časť sprievodných akcií. Patrilo k nemu testovanie futbalových zručností mladých futbalistov, ale najmä zápas internacionálov Rožňavy s výberom internacionálov Košíc. V obidvoch výberoch nastúpili bývalí známi reprezentanti obidvoch miest. Kým za Rožňavu hrali takí hráči ako Deméň, Benco, Breuer, Keményi, Milko, Hlaváč, Strelka, Gášpar a Kamenský, za Košice nastúpili napríklad Strausz, Kánasy, Hodor, Plachý, Liba a iní, výsledok sa zrodil priaznivý pre obidve mužstvá. Diváci videli osem gólov v obidvoch sietiach brankárov a končený výsledok 4:4 svedčil aj o dobrej športovej zábave pre divákov. 

Keďže Rožňavu navštívili niekoľkí zástupcovia známeho talianskeho klubu SSC Neapol so svojim žiackym družstvom, prišli si na svoje i mladší žiaci hrajúci za miestny SP MFK Rožňava. Výsledok síce nebol pre domácich priaznivý, pretože svoju prevahu vyjadrili hostia aj gólmi v pomere 1:5, ale najmä domáci

si mohli po prvýkrát vo svojej kariére vyskúšať svoje schopnosti so zahraničným súperom, čo v našich podmienkach nebýva zvykom.

V hlavnom programe popoludnia o 15.00 hod. sa na ihrisku SP MFK Rožňava uskutočnil zápas športových hviezd, v ktorom sa predstavili aj hokejoví reprezentanti Slovenska, basketbalistky a ďalšie osobnosti. Z tohto športového podujatia v Rožňave vám prinášame niekoľko záberov.
Dušan Pollák

Čítať 3569 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:20

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!