piatok, 22 február 2013 15:55

Kým inde na Gemeri majú starosti so snehom, Rožňava sa už pripravuje na opravu ciest, ktoré má v správe Doporučený

Napísal(a) Mgr. Peter Gallo
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Zimná idyla 2013 v Rožňavskom Bystrom. Foto: Ž. GonosováVšetky komunikácie horného Gemera počas tohtoročnej zimy sú bohaté bohaté na snehovú nádielku. Mnohí zo staršej generácie si takúto dávno nepamätajú. Dokazuje to aj obrázok, ktorý nám poslali z Rožňavského Bystrého v týchto dňoch. Podobne je to aj v iných obciach tohto regiónu. Príspevok od hovorcu Mestského úradu v Rožňave Mgr. Petra Gallu nám hovorí, že kým inde bojujú stále so snehom, Rožňava sa už pripravuje na opravu ciest, ktoré má v správe.

Hneď po oteplení mesto začne s opravou výtlkov a komunikácií. Tie, ktoré sú najviac poškodené, dostanú po vyfrézovaní nový asfaltový povrch.
Po dokončení opráv sa okamžite začne s prácami na vodorovnom dopravnom značení.
Vedenie mesta žiada všetkých svojich obyvateľov o trpezlivosť, nakoľko poveternostné podmienky zatiaľ neumožňujú začať s opravami komunikácií. Výtlky sú dočasne vyplňované štrkom, aby sa na komunikáciách zmiernili následky zimy.
Mesto Rožňava má v správe všetky cesty na území mesta okrem Šafárikovej ulice smerom od kruhového objazdu pri ubytovacom zariadení Hotel Kras po Brzotín – časť Bak, ako aj od objazdu smerom na obec Rudná až po v súčasnosti budovaný kruhový objazd pri malej železničnej stanici. Tieto komunikácie sú v správe Košického samosprávneho kraja, ktorý predstavitelia mesta už oslovili so žiadosťou o urýchlené začatie ich opráv.

{jcomments on}

Čítať 3156 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:25

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!