×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/slavos/deti
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/slavos/vlacik
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/slavos/deti
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/slavos/vlacik
piatok, 23 apríl 2010 15:59

Detský spevokol Deti svetla má za sebou tri roky nácvikov i vystúpení

Napísal(a) Vojtová, Paličková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Detský spevokol DETI SVETLA nacvičuje už tretí rok, a to pravidelne každý piatok na miestnej fare v Slavošovciach, okrem mesiacov január a február, kedy máme prázdniny.
Naše stretnutia začínajú o 16.00 hod. modlitbou a potom sa už nacvičujú rôzne piesne od rôznych skladateľov a interpretov kresťanskej hudby.
Celé tieto stretnutia sú vedené v duchu viery a chválenia nášho pána Ježiša Krista. Za tieto stretnutia sú zodpovedné vedúce tejto skupiny, a to sestry Andrea Vojtová a Ľudmila Paličková, rod. Stromčekové.
Skupina DETI SVETLA sa skladá z desiatich detí, ktoré sa pravidelne
zúčastňujú našich stretnutí, ale občas nás zo zvedavosti prídu navštíviť aj ďalšie.
Raz do mesiaca sa so svojím programom zúčastňujeme aj služieb Božích v našom chráme, ale zúčastnili sme sa aj iných vystúpení, napríklad pri príležitosti dňa matiek v Gemerskej Polome. S naším už v podstate širokým repertoárom sme mohli poslúžiť aj pri príležitosti sobáša v našom kostole, ďalej sme sa zúčastnili s vianočným programom aj na vianočných pastorálach v Štítniku.
Po návšteve nášho zboru bratom seniorom sme dostali pozvánku zúčastniť sa služieb Božích v rožňavskom chráme, a to na 2. sviatok vianočný, ktoré malo veľký zmysel a navyše aj povzbudenie pre naše deti.
Keď pán Ježiš dovolí, tak do budúcnosti plánujeme ešte rozšíriť náš hudobný repertoár o ďalšie podklady, ktoré máme už v tomto čase objednané a takisto by nám veľmi pri nácvikoch pomohla aj vlastná aparatúra.
Tak nech nám pán Ježiš pomáha a naďalej nám dáva silu sa stretávať.
23.4.2010
Vedúce spevokolu:
Andrea Vojtová a Ľudka Paličková,
rod. Stromčekové
FOTOGALÉRIA:
{gallery}obsah/slavos/deti{/gallery}
{jcomments on}
Čítať 4937 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:13

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!