streda, 29 apríl 2015 18:35

Jarná prehliadka spevokolov Muránskej doliny v Muránskej Dlhej Lúke

Napísal(a) Peter Poboček
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

mdl spevy 04 aNedeľné odpoludnie 26.4.2015 v evanjelickom kostole v Muránskej Dlhej Lúke sa nieslo v znamení Jarnej prehliadky spevokolov Muránskej doliny.
Uvítacie slová predniesla námestná farárka z cirkevného zboru Chyžné Mgr. Emília Völgyiová. Ako prvý sa predstavil spevokol cirkevného zboru Chyžné, piesňou Spievaj Pánovi, Žehnajúce ruky, Kráčaj a cestou poď našou.
Druhí v poradí boli členovia cirkevného zboru Bratskej Jednoty Baptistov Muránska Dlhá Lúka piesňami Božia láska nemá žiadnych medzí a Som spokojný tu s chatrčou len malou. Cirkevný spevokol z Revúcej zaspieval: Ó hlava ubolená, Kristus Pán opustil nebo, slávu, A noc šíri, už halí kraj. Jelšavský cirkevný spevokol sa predstavil piesňou Ja poznám zdroj štastia a Na vrchu pustom.
Spevokol cirkevného zboru z Muránskej Dlhej Lúky ukončil prehliadku piesňami Tam nad hviezdami, Golgota, a Ježišu nadovšetko mám ťa rád.
Aj keď kostol nepraskal vo švíkoch od divákov, všetci prítomní odchádzali domov z vydareného nedeľného podujatia spokojní.

Text a foto: Peter Poboček

 [cincopa AAAAMiM1dkot]

 

Čítať 2829 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:22

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!