štvrtok, 09 marec 2023 20:43

Pripomenuli si Medzinárodný deň žien a hodnotili činnosť JDS a Klubu dôchodcov v Čiernej Lehote Doporučený

Napísal(a) M. Terrai
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
V Čiernej Lehote oslavovali V Čiernej Lehote oslavovali M. Terrai

Aj v roku 2023 si Obec Čierna Lehota, starostka obce a obecné zastupiteľstvo spomenuli na svoje občianky, ženy – dôchodkyne, ktoré si uctili na ich Výročnej členskej schôdzi JDS a KD Čierna Lehota, dňa 8.3.2023 na Medzinárodný deň žien.
Členovia JDS a KD Čierna Lehota na základe pozvánky sa stretli, aby hodnotili rok 2022, aby si vypočuli všetky správy, a to o činnosti svojho Výboru JDS a KD Čierna Lehota, Správu o hospodárení, Revíznu správu hospodárenia, tiež si schválili svoj rozpočet na činnosť pre rok 2023 a Plán činnosti na rok 2023. Výbor JDS a KD Čierna Lehota si pripravili program, ciele a činnosti aj pre svojich členov pre rok 2023 a v spolupráci s Obcou Čierna Lehota, Materskou školou Čierna Lehota a FS Lehoťanka program, kde spríjemnili svojim členom spoločné chvíle v Kultúrnom dome v Čiernej Lehote. Vystúpili deti MŠ Čierna Lehota s básničkami, s kultúrnym programom O červenej čiapočke, rozprávku včielky Máji, členky FS Lehoťanka svojím humorným programom – slovom a spevom, do ktorého sa zapojilo aj obecenstvo. Po ukončení kultúrneho programu sa pristúpilo k pracovnej časti.

 

Na schôdzi boli účastní aj okresní delegáti, a to okresný predseda JDS Rožňava Mgr. Ladislav Fabián, aj s ostatnými členmi predsedníctva okresu Rožňava, pani Kemenyová, Ing. Martin Markušovský, tiež členky zo susednej ZO JDS a KD Slavošovce pani predsedníčka Alžbeta Tóthová, pani Helena Kováčová, Ing. Anna Gubišová, a členka ZO JDS a KD Štítnik pani Helena Milková.

Členka JDS a KD Slavošovce pani Helena Kováčová sa prihovorila a pozdravila členov svojou poéziou a humorným slovom.

Okresný predseda JDS Rožňava Mgr. Ladislav Fabián prezentoval činnosť okresu Rožňava za rok 2022 a spoluprácu aj s JDS a KD Čierna Lehota, ďalej ponúkol všetky pripravené akcie pre členov v roku 2023. Za spolupráce s Ing. Markušovským informovali o turistickom výstupe, ktorý je naplánovaný práve v Čiernej Lehote. Ponúkol kúpeľné poukazy, ktoré sú stanovené pre organizáciu, plánované zájazdy, tiež aj pobyt do zahraničia – Chorvátska, ktorý je už plne obsadený.

Činnosť dôchodcov je aktívna, a všetci sa tešia na úspešný rok 2023.

Prajem aj ja veľa pevného zdravíčka, lásky a potešenia v rodinkách.

A všetkým dámam, aj keď v rokoch, všetkým milým priateľkám, prajem všetko najlepšie ku Dňu žien.

 

Text, foto: PhDr. Michal Terrai

 

Čítať 1169 krát Naposledy zmenené piatok, 10 marec 2023 09:12

Galéria obrázkov

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!