×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/rakovnica/den_d
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/rakovnica/pomnik
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/rakovnica/den_d
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/rakovnica/pomnik
pondelok, 16 december 2013 22:16

Na Mikuláša sa tešili aj klienti Denného stacionára pre seniorov v Rakovnici

Napísal(a) Erika Gallová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rak IMG 3960aKeďže začiatkom posledného mesiaca v roku sa všetci tešia na Mikuláša, tak aj u nás v Dennom stacionári pre seniorov v Rakovnici sme v spolupráci s Obecným úradom pripravili mikulášske stretnutie. 4. decembra 2013 aj k nám zavítal Mikuláš a klientom niečo doniesol.
Stretli sme sa v hojnom počte. Aby sme nedostali palicu s uhlím naplánovala som vyrábanie vianočných ozdôb. Nimi sme ozdobili pripravený mohutný vianočný stromček.
Počas pracovného nasadenia sme začuli zvončeky. Všetci sme spozorneli. Vo dverách sa objavil Mikuláš v podaní Jána Molnára. Oblečený celý v červenom s veľkým košom na chrbte vstúpil do miestnosti. Povedal niekoľko slov a vybral sa ku klientom, aby si všetci prítomní povyberali balíčky. Mikuláš sa rozlúčil a prezliekol do svojich, aby sa aj on mohol pustiť do vyrábania ozdôb. Ostatní sa tiež so spokojnými úsmevmi znova pustili do práce. Išlo im to ako ruky. Boli pilní sťa včeličky. Počas vyrábania sa súčasne ozdoboval aj stromček.
Po skončení prác sme si oddýchli pri káve. K nej sme mali možnosť, vďaka Hanke Sedlákovej si vybrať z troch druhov štrúdli. Nesmierne nám chutili a preto sme si dali aj dupľu.

Pred skočením nášho príjemného stretnutia sme sa všetci spoločne odfotili pri stromčeku, popriali sme si šťastné a veselé sviatky a klienti sa pobrali domov. Ozdobený vianočný stromček pôsobí ako dominanta v spoločenskej miestnosti a keď sa na neho človek pozrie, tak mu vyčarí úsmev na tvári.
Článok: Mgr. Erika Gallová
Foto: Dr. Jozef Sabo
         Mgr. Erika Gallová

 

Čítať 6634 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:28

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!