×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/rakovnica/hvara
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/rakovnica/pc
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/rakovnica/hvara
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/rakovnica/pc
piatok, 31 január 2014 14:09

Počas celého roka usilovne pracovali a zapájali sa do rôznorodej činnosti denného stacionára pre seniorov

Napísal(a) Mgr. Erika Gallová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rak IMG 7004aPrvá väčšia akcia klientov Denného stacionára pre seniorov v Rakovnici sa v roku 2014 konala 23. januára. Vďaka spolupráci s Obecným úradom v Rakovnici sme sa mohli stretnúť v našej spoločenskej miestnosti a stráviť pekné chvíle spoločne. Keďže sme sa konečne zišli v prevažnej väčšine, prebrali sme aj plány do budúcna.
Na tento deň bolo naplánované premietanie fotiek z minuloročných akcií, pomocou dataprojektoru, ktorý nám poskytol Obecný úrad v Rakovnici.
Pred začatím prezentácie fotiek sme zablahoželali a zaželali všetko len to najlepšie našim dvom oslávenkyniam pani Terézii Sedlákovej a Márii Fabiánovej. Nech sú zdravé, šťastné a naďalej sa aktívne podieľajú na fungovaní a napredovaní stacionára.
Fotky sa premietali v chronologickom slede akcií podľa dňa, mesiaca v ktorom sa konali. Všetci prítomní sa na nich mohli vidieť, okomentovať a zaspomínať si na zážitky z ktoréhokoľvek stretnutia. Zároveň si všímali, ako počas celého roka usilovne pracovali, pomáhali a zapájali sa do rôznorodej činnosti Denného stacionára pre seniorov v Rakovnici.

Každý prispel svojou kreativitou, priložili ruku k dielu. Výtvory sú u nás v stacionári vystavené na očiach, aby každý kto príde k nám, sa mohol pokochať ich krásou. Sme hrdí a pyšní na našu prácu.
Pevne veríme, že aj rok 2014 bude aspoň taký, ak nie viac produktívny. Aj naďalej budeme pilne pracovať a informovať o našej činnosti úzku aj širokú verejnosť.
Článok: Mgr. Erika Gallová

 

Čítať 5668 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:36

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!