×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/lehota/dm
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/clehota/85
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/lehota/dm
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/clehota/85
štvrtok, 19 máj 2011 14:05

Pre nás mamy je sviatkom každý vydarený deň našich detí malých, veľkých i dospelých Doporučený

Napísal(a) Ing. Darina Figúrová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Deň matiek v Čiernej Lehote sme si síce v tomto roku nepripomenuli 8. mája, ale osemnásteho, ale dátum nie je až tak dôležitý. Podstatná je skutočnosť, že povedať pár milých  a úprimných slov či poďakovanie, si ženy – mamy zaslúžia vždy.  Pre nás mamy je sviatkom každý vydarený deň našich detí, malých, veľkých i dospelých. Mamy sa nezištne  tešia z ich úspechov a úprimne smútia  nad  nezdarmi či trápeniami. Mamičky a babičky si s radosťou a záujmom pozreli v miestnom kultúrnom dome program, ktorý pripravili pod vedením svojich učiteliek detičky z miestnej  Materskej školy a Základnej školy v Slavošovciach.
Tí najmladší vylúdili na perách úsmev a v oko slzičku dojatia, tí, trochu

starší aj obdiv a panie učiteľky uznanie za ich trpezlivosť a kreativitu pri príprave programu.
Všetci si zo záujmom pozreli výstavku ručných prác tunajších žien, ktorú pripravili na túto príležitosť členky MO Matice slovenskej.
Za všetkých zúčastnených chcem poďakovať Obecnému úradu v Čiernej Lehote, starostke obce Ing. Ivete Potočnej, členke obecného zastupiteľstva a predsedníčke ZPOZ pani Jakobejovej a pani Chlebušovej za zorganizovanie tejto milej akcie a členkám MO MS za prípravu peknej výstavky.
Čierna Lehota 18. mája 2011

Text:  Ing. Darina Figúrová
Foto: Mgr. Michal Terrai

{gallery}kultura/lehota/dm{/gallery}
{jcomments on} 

Čítať 2958 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:38

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!